Vilkår og betingelser

Wine Source AS: Vilkår for kjøp av tjenester

Betalingsmetoder: Wine Source AS bruker Netaxept og Vipps for betaling av produkter og tjenester kjøpt på vår webside.  Dine personlige opplysninger ved kjøpe er beskyttet gjennom brannmuren til Netaxept og Vipps og en tredjeparti får ikke tilgang til enten dine personopplysninger eller kredittkortnummer.  Vi aksepterer både Visa og MasterCard samt Vipps for å kjøpe produkter og tjenester.

Priser: Alle priser er oppgitt i norske kroner.

Bruke av Gavekort og Rebattkode: vår gavekort og rebattkode (vinbransjen) kan benyttes som betalingsmiddel ved kurspåmelding til alle typer kurs. Dersom kursavgiften overstiger gavekortets verdi, må mottaker selv betale mellomlegget ved bestilling.  Gavekort er gyldig inntil ett år fra kjøpsdato og gyldighet kan ikke utvides, eller byttes i penger.

Aldersgrense: Deltagere på vinkurs må være over 18 år. Det er ikke tillatt å kjøpe vinkurs gavekort for noen under 18 års grensen.

Påmelding på vinkurs: Påmelding må skje i forkant av selv kurset, og deltagelse er ikke garantert før kurset er betalt.  Du vil motta en bekreftelse på kjøpet via epost, og påmelding er bindene. Dessverre er det er ikke mulig å delta på et kurs uten gyldig påmelding og kursbetaling. I enkelte tilfelle, der vi har venteliste til arrangement, kursavgift betales senest 30 minutter før kurset begynner.

Venteliste: Dersom et kurs er fulltegnet, i enkelte tilfelle er det mulig å skrive opp på venteliste. Da kontakte vi dem som er på ventelisten dersom en plass blir ledige.  Akseptere kursplass ved å følge linken i eposten som blir tilsendt, og betalingen skjer som vanlig via Netaxept.

Avmelding og Angrerettsloven: I følge Angrerettsloven, vinkurs faller under aktiviteter som kulturarrangement der det i avtalen er fastsatt en bestemt dato for når tjenestene må gjennomføres og derfor Angrerettsloven gjelder ikke slike kjøp.

Forbehold: Dersom ekstrem tilfeller oppstå og Wine Source AS er nødt til å kansellere et kurs, skal alle påmeldt deltagere blir informert via epost minst 24 timer før kurset skulle holdes og ville få mulighet enten å få 100% retur på kursavgift eller et gavekort på kursverdi at de kan bruke for å melde seg på et annet kurs.

Dersom du har noe spørsmål kan du sende en epost til kurs@winesource.no