Om oss

Vår grunnleggende prinsipper er at å lære om vin må være både spennende og morsomt slik at alle kursdeltagere føler seg tryggere i valg av viner; samtidig utfordrer vi dere til å utforske og utvide smakssansene slik at dere kan behersker et større repertoire av spennende viner fra hele vinverden. Velkommen til oss!

Jane Nisbet Huseby: Daglig leder og vinansvarlig

Jane er skotsk, har bodde i norge i 20 år, er utdannet Wines & Spirits Educational Trust Diploma (WSET Dip) og er Master of Wine student.  Jane har jobbet i vinbransjen i mer en 15 år, men først fikk interesse for vin gjennom et studentjobb i vinavdelingen i en supermarked, og senere i vinindustrien i Chile.   «Vin er utrolig spennende og det er så mange variasjoner og vinstiler at det er et livsverk å bli kjent med hele spektre!  Jeg gleder meg til å dele mitt kunnskap om vin med dere».  Jane underviser på norsk og engelsk

Cathinca Dege: kursleder

Cathinca er tidligere norgesmester i vinsmaking og har jobbet i vinrelaterte jobber i over 30 år i restaurantbransjen og vinimport. Siden 2010 har hun jobbet med undervisning av kommende vinkelnere på Beverage Academy i tillegg til å holde vinkurs for kunnskapstørste nordmenn. Hun har WSET Diploma (pass with merit) og brenner for formidling av vinfaget. Gjennom ulike studieturer har hun besøkt de fleste vinland i verden og Cathinca sier det var først franske viner som fikk henne inn i vinverden. Det må være mangfoldet av vin, historie og kultur som er det mest fascinerende med dette faget. 

Kurs lokale

Vi holder vinkurs i 657 Oslo, Fredensborgsveien 24D, Oslo